• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Leerdam

Dakkapel laten plaatsen in Leerdam

Bent u opzoek naar een aannemer die op korte termijn een dakkapel kan plaatsen in de buurt van Leerdam? Dakkapellen.com heeft aangesloten specialisten in heel Nederland en dus ook in de provincie Zuid-Holland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze experts voor u kunnen betekenen? Bekijk direct de voorbeelden op onze site en bekijk welke stijl uw voorkeur geniet. U kunt natuurlijk ook direct gratis prijsopgave aanvragen via ons offerteformulier.

Een vergunning nodig?

In de gemeente Leerdam gelden de zelfde regels en richtlijnen als in de rest van Nederland. Per november 2014 gaan er wel een hoop dingen veranderen in de wet- en regelgeving voor het vergunning vrij laten plaatsen van een dakkapel. Zo wordt de wetgeving een stuk soepeler omtrent het aanvragen van een omgevingsvergunning. Een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter hoeft niet langer beoordeelt te worden door de gemeente, wat een hoop tijd en uiteindelijk ook geld bespaard.

Bouwleges in de gemeente Leerdam

Naast de mogelijke vergunning die u moet aanvragen heeft u altijd te maken met het afdragen van bouwleges. De leges dient u te betalen aan de gemeente waarin u woonachtig bent. In de gemeente Leerdam wordt het als op de volgende manier gedaan: een percentage van 2,2% over de totale bouwkosten indien de bouwkosten niet meer dan € 2.000.000 bedragen, met een minimumbedrag van € 218,55,-.

Werkwijze van Dakkapellen.com

De werkwijze van Dakkapellen.com is vrij uniek te noemen. Wij koppelen uw wensen met de capaciteiten van onze aangesloten specialisten. Het gehele proces ziet er als volgt uit:

  • U vraagt een offerte aan en maakt uw wensen kenbaar;
  • Wij selecteren vervolgens de beste partijen uit uw buurt;
  • Zij sturen vervolgens prijsopgaven op, waardoor u moeiteloos kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

Vragen of opmerkingen?

Zijn er nog onduidelijkheden of opmerkingen die u graag kenbaar maakt. Stel gerust uw vraag aan een van onze medewerkers of formuleer uw vraag in ons offerteformulier.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Leerdam