• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Monster

Dakkapel laten plaatsen in Monster

Het badplaatsje Monster is gelegen aan de Noordzee, net iets onder Den Haag. Omdat het zo dicht bij Den haag ligt, is er in Monster keuze genoeg aan aannemers. Toch is het door deze grote keuze niet altijd makkelijk om ook de juiste keuze te maken. Dakkapellen.com heeft een groot aanbod aan aannemers die werkzaam zijn in Monster. Al deze aannemers voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Onze aannemers plaatsten in de regio Monster al eens een klassiek houten dakkapellen wij hebben meerder dakkapellen van 5 meter geplaatst.

Aannemer dakkapel Monster

Wanneer u een dakkapel wilt plaatsen, is het altijd goed om vanaf het begin van het traject al contact te hebben met een aannemer. Aannemers hebben veel ervaring met het plaatsen van dakkapellen en kunnen u daarom goed voorzien van de juiste informatie en tips. Weet u bijvoorbeeld al hoe groot uw dakkapel moet worden? Weet u ook al waar deze het beste tot zijn recht komt? Een aannemer helpt u met het beantwoorden van deze vragen. Naast het advies, kan een aannemer u ook direct helpen met de vergunningaanvraag. Onze aannemers nemen dit traject van u over. Zij weten precies wat er nodig is voor een goede vergunningaanvraag en zullen deze dus binnen korte tijd kunnen regelen. U kunt via Dakkapellen.com altijd vrijblijvend een gesprek met onze aannemers aanvragen om zo eens wat meer informatie in te winnen.

Dakkapel zonder vergunning in Monster

In sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen: • De dakkapel heeft een plat dak;

  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Offertes dakkapel Monster

Woont u in Monster en bent u op zoek naar een goede aannemer voor het plaatsen van uw dakkapel? Dan bent u bij Dakkapellen.com aan het juiste adres. Met het invullen van 1 contactformulier krijgt u direct 5 offertes thuisgestuurd voor uw dakkapel. Op deze manier kunt u vergelijken welke aannemer het beste bij u past. Vul direct het offerte formulier in!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Monster