• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Oegstgeest

Dakkapel laten plaatsen in Oegstgeest

Oegstgeest is een plaats dichtbij de kust, direct gelegen aan de grote stad Leiden. Omdat Oegstgeest in een dikbevolkt gebied ligt, zijn er veel aannemers actief in deze regio. Soms is het lastig om te weten welke aannemer nou goed is en welke niet. Dakkapellen.com helpt u met het maken van deze keuze. Wij hebben een landelijk netwerk aan gespecialiseerde aannemers op het gebied van dakkapellen. Zij voldoen allemaal aan onze strenge kwaliteitseisen en kunnen al uw eisen realiseren. Zo plaatsen wij al eens een houten dakkapel met mooie afwerkingen aan de binnenkant, van zo ongeveer 4 meter.

Aannemer dakkapel Oegstgeest

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen is het altijd aan te raden om direct een aannemer in te schakelen. Onze aannemers kunnen vrijblijvend langskomen om u te voorzien van al het benodigde advies. Zo weten zij wat de beste plaats is voor een dakkapel en kunnen zij u voorzien van alle informatie over materialen en dergelijke. Ook kunnen onze aannemers het aanvragen van een vergunning voor u overnemen. Omdat zij gespecialiseerd zijn op het gebied van dakkapellen, weten ze precies wat er nodig is voor een vergunningaanvraag in Oegstgeest. Tot slot hebben al onze aannemers goede machines en de juiste vergunningen om een dakkapel te mogen plaatsen. Zo hoeft u niet bang te zijn dat er juridische problemen komen.

Dakkapel zonder vergunning in Oegstgeest

In sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Offerte dakkapellen Oegstgeest

Wilt u graag een dakkapel op uw woning in Oegstgeest laten plaatsen? Dan bent u bij Dakkapellen.com aan het juiste adres. Wanneer u ons offerteformulier invult krijgt u direct tot wel 5 offertes van aannemers in uw regio toegestuurd. Deze aannemers voldoen aan onze kwaliteitseisen, u hoeft dus alleen nog maar te kijken welke aannemer het beste bij u past. Vul direct het formulier in!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Oegstgeest